Kiertotalouden edelläkävijät

Parasta kiertotaloutta on, kun tavara saadaan uudelleen käyttöön

Irrotamme purkukohteestamme osat, jotka voi hyödyntää sellaisenaan.

Kaikkea purettavaa materiaalia ei kuitenkaan voida hyödyntää suoraan käyttöön. Silloin selvitämme, olisiko edes jokin osa mahdollista hyödyntää vielä jotenkin.

Loput materiaalit lajittelemme jakeittain ja toimitamme sen jälkeen murskattavaksi tai sulatettavaksi uusiokäyttöön. Valitettavasti vielä tulee myös jätettä, joka on pakko sijoittaa kaatopaikalle. Onneksi tällaisen jätteen määrä on nykyään erittäin vähäinen.

Korjaaminen on ekologisesti paljon järkevämpää kuin uuden ostaminen.

Yritysten tarina loppuu joskus konkurssiin, yrityksen lopettamiseen tai liiketoiminnan täydelliseen muuttumiseen. Ostamme säännöllisesti näistä yrityksistä eriä, joista tulee meille hyvinkin monenlaista tavaraa myyntiin. Yhä useampi yritys on myös kierrätyskumppanimme ja toimittaa meille työmaalla ylimääräiseksi jäänyttä tavaraa.

Käyttökelpoisen tavaran paikka ei ole kaatopaikka.

Tuhannet ihmiset ovat ostaneet Purkukolmiosta vuosikymmenien aikana rakennuskoneita sekä -tavaraa laajentaakseen liiketoimintaansa, aloittaakseen aivan uutta hommaa, saadakseen itselleen harrastekoneen, korjatakseen vanhaa, heräteostoksena ja hakiessaan vanhaa mallia olevan laitteen osia.

PURKUKOLMIO

KIERRÄTYS

METALLIROMUN KERÄYS

Meillä on jättöpiste metalliromulle Porissa Sepänpellontie 15 pihassa. Yksityiset henkilöt ja yritykset voivat tuoda sinne käytöstä poistamaansa metallitavaraa. Osa jättöpisteeseen tuoduista tavaroista päätyy kunnostettavaksi tai varaosiksi.

Tee löytöjä verkkokaupasta!

Pakkausmateriaalina käytämme lähetyksissä mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja.