Olet täällä

Toimitusehdot

Purkukolmio Oy:n toimitusehdot:

Toimitustavat

Tavaran toimitustavasta voidaan sopia erikseen. Yleisimmät tavat ovat:
Nouto
Matkahuolto www.matkahuolto.fi
Posti www.posti.fi

Maksaminen

Tehdessäsi tilauksen sähköpostilla purkukolmio@purkukolmio.fi voit toivoa toimitustavan ja maksutavan. Maksuvaihtoehtoja on neljä: käteismaksu noudettaessa (huom. meillä eivät käy maksukortit), ennakkomaksu pankkitilisiirrolla, bussi/postiennakko ja jälkivaatimus. Pankkitilisiirrossa saat sähköpostiosoitteeseesi laskun, jolla voit maksaa tilauksen. Tilauksesi lähetetään kun maksu näkyy tilillämme. Bussi/postiennakolla ja jälkivaatimuksella maksettaessa tilauksesi lähetetään sovittuun toimituspaikkaan, josta voitte maksamalla lunastaa tavaran. Huomioikaa, että Matkahuolto ja Posti veloittavat hinnastonsa mukaisesti maksusta.

Arvonlisävero

Tuotteen tietokentässä on mainittu tavaran myyntihinta ja myyntihintaan sisältyvä arvonlisäveroprosentti.

Mikäli tietokentässä lukee Alv 0 %, kyseessä on marginaaliverollinen myynti, ellei erikseen ole mainittu arvonlisäveron lisäämisestä kauppahintaan. Marginaaliverollisen tuotteen hintaan ei lisätä vähennettävää arvonlisäveroa. Arvonlisäverovelvollisiksi rekisteröidyillä asiakkaillamme on mahdollisuus erikseen sopimalla saada lasku, jossa marginaaliveron sijasta käytetään normaalia arvonlisäveromenettelyä, eli myyntihintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan, johon vaikuttaa tavaran koko. Pienet tavarat (alle 35 kg, koko max 120x60x60 cm) Postitse, Matkahuollossa isommat (alle 35 kg, max 0,5 m3) ja suuret tavarat Postirahtina tai valitsemallasi kuljetusliikkeellä.

Veloitamme tavaran pakkaus- ja vientikuluina Matkahuoltoon tai Postiin tavaran koosta riippuen 3-30 € (sis. alv 24 %). Tämän lisäksi tulee kuljetusliikkeen veloittama rahti.

Veloitamme tavaran pakkauskuluina Postin noutoautoon tavaran koosta riippuen 7-150 € (sis. alv 24 %). Tämän lisäksi Posti veloittaa hinnastonsa mukaisesti rahdin ja mahdollisen särkyvän tavaran lisän. Hintatiedot rahdista voitte tarkistaa www.posti.fi sivuilta. Mikäli Teillä on sopimus Postille, ilmoitattehan sopimusnumeronne tilausta tehdessänne.

Veloitamme tavaran pakkaus- ja kuljetuskuluina Postin terminaaliin tavaran koosta riippuen 25-150 € (sis. alv 24 %). Tämän lisäksi Posti veloittaa hinnastonsa mukaisesti rahdin ja mahdollisen särkyvän tavaran lisän. Hintatiedot rahdista voitte tarkistaa www.posti.fi sivuilta. Mikäli Teillä on sopimus Postille, ilmoitattehan sopimusnumeronne tilausta tehdessänne.

Veloitamme tavaran pakkauskuluina, muiden kuljetusliikkeiden auton noutaessa, tavaran koosta riippuen 7-150 € (sis. alv 24 %). Asiakas sopii aina rahdin suoraan kuljetusliikkeen kanssa. Noutoaika toimipisteestämme on ehdottomasti sovittava etukäteen.

Annamme pyynnöstä kiinteän tarjouksen posti- ja pakkauskuluista.

Tavaroiden merkintä

Merkitsemme lähettämämme tavarat.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tavaran mahdollisimman nopeasti asiakkaalle. Tavara lähtee meiltä viimeistään 7 arkipäivän kuluttua tilauksesta tai maksun näkymisestä tilillämme.

Palautus- ja vaihto

Emme myönnä myymillemme käytetyille tavaroille palautus- tai vaihto-oikeutta.

Tilauksen peruutus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä kirjallisesti tai sähköpostitse 14 vrk kuluessa tilauksen teosta. Mikäli kuluttaja-asiakas haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee lähetyspakkauksen olla avaamaton ja tavaran koskematon. Asiakas vastaa tavaran palauttamisen kustannuksista esim. postimaksusta. Käsittelymaksuina veloitamme tilauksen kokonaisarvosta 10 %, kuitenkin vähintään 20 €, sis. alv 24 %.

Myyjän oikeus perua kauppa

Pidätämme yksipuolisen oikeuden purkaa jo tehty kauppa, mikäli emme pysty toimittamaan myytyä tavaraa tuotekuvauksen mukaisesti. Myymämme tavarat ovat yksittäiskappaleita, joten meillä ei välttämättä ole toimittaa tilalle toista vastaavaa tuotetta. Tälläisessä tapauksessa otamme yhteyttä asiakkaaseen välittömästi sähköpostilla tai puhelimitse ja sovimme maksun palauttamisesta. Emme korvaa asiakkaalle kaupan perumisesta mahdollisesti aiheutuvia välillisiä kuluja.

Tavaran kunto

Tavara myydään siinä kunnossa kuin se kaupanteko hetkellä on (Kauppalaki 19 §). Kerromme tiedossamme olevat mahdolliset viat, mutta emme vastaa siitä, jos tavara ei vastaa kuvausta. Pyrimme valokuvaamaan tuotteen siten, että asiakas voi jo valokuvasta todeta tuotteen mahdolliset viat ja puutteet. Asiakkaalla on aina mahdollisuus tarkistaa tavara toimipisteessämme ennen ostopäätöstä. Säilytämme verkkokaupassamme "Hiljattain myydyt tuotteet" -osiossa näkyvillä myytyjen yksittäiskappaleiden myyntitiedot vähintään kaksi viikkoa lähetyksestä, jotta ostaja voi tarkistaa ostamansa tuotteen tiedot.

Takuu

Emme myönnä myymillemme tavaroille takuuta.
Pyrimme hyvän kauppatavan mukaisesti varmistamaan laitteen toimivuuden silmämääräisesti sekä kertomaan asiakkaalle tiedossamme olevat virheet. Asiakkaalla on aina mahdollisuus tarkistaa tavara toimipisteessämme ennen ostopäätöstä.

Pakkausmateriaali

Koska kierrättäminen on meille tärkeää, näkyy se myös pakkausmateriaaleissa. Käytämme pakkaukseen pääsääntöisesti materiaaleja, jotka ovat käytettyjä.

Noutamattomat paketit

Purkukolmio Oy ei toimita uudelleen tavaraa asiakkaalle, joka ei ole lunastanut tilaamaansa tavaraa. Tällöin veloitamme asiakkaalta jo aiheutuneet rahtikulut.

Asiakasrekisteri

Purkukolmio Oy säilyttää asiakastietoja turvallisesti ja niitä käytetään tilauksen toimittamiseen. Asiakastietoja saatetaan käyttää markkinointiin, mutta niitä ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Yhteystiedot

Purkukolmio Oy
Sepänpellontie 15
28430 Pori
Puh. 02-5383440
e-mail: purkukolmio@purkukolmio.fi